Un nou bronze al Campionat d’Espanya absolut

L’equip sènior de floret femení del club, composat per Bàrbara Ojeda, Cristina García, Marina Ojeda i Sofia Piccini, ha obtingut la medalla de bronze al Campionat d’Espanya de categoria absoluta celebrat el 13 d’octubre a Medina del Campo. Aquest Campionat, corresponent a la temporada 22-23, s’havia d’haver celebrat el passat 4 de juny però per canvis en el calendari internacional motivats per la guerra d’Ucraïna es va haver d’ajornar. Malgrat arribar amb una preparació molt justa i amb dos de les integrants recuperant-se encara de lesions recents, l’equip va demostrar un gran esperit competitiu i va revalidar aquesta valuosa tercera plaça ja obtinguda la temporada anterior. L’encontre de quarts de final amb el Club de Esgrima Mediterráneo de València es va resoldre per 45-33. La semifinal amb el campió actual Cardenal Cisneros de Madrid va acabar amb derrota per un clar 45-20. Però en l’encontre decisiu amb el Club de Esgrima Vicálvaro, l’equip va donar el millor de si mateix i es va imposar per 45-33.

En la competició individual Bàrbara Ojeda va ocupar el 6è lloc, Cristina García el 9è i Marina Ojeda el 17è.

Es tanca així la temporada 22-23 en la que el Club d’Esgrima Sant Cugat ha confirmat de nou la seva plaça d’honor en el floret femení estatal.