Nou éxit dels veterans del Santcu

S’ha celebrat a Barcelona el passat dissabte 21 d’octubre la primera competició de la lliga estatal de veterans (Liga Master). Després de l’èxit al Campionat d’Espanya de Donosti del passat mes de juny calia confirmar la posició destacada del Santcu en el floret de veterans espanyol. I els resultats així ho van demostrar doncs es van repetir les medalles del Campionat d’Espanya i s’hi van afegir tres noves. En la categoria de majors de 50 anys es va repetir la final entre els dos tiradors del Santcu, Lázaro Enríquez i Albert Llenas, amb nova victòria del primer. La tercera posició va ser per als tiradors de l’Ateneo de Madrid, Francisco Sánchez Miel i Miguel Blanco. I en la categoria de majors de 60 anys, Miquel Ojeda del Santcu també es va emportar de nou la victòria, seguit de José Luis Balcázar del SAM de Barcelona, i en tercera posició Rafa Mayolas del Santcu i José Maria González del Vicálvaro. En la competició femenina de majors de 30 anys, Ohima Ramos del Santcu també va ser la primera classificada.

En aquesta competició va participar per primera vegada un espasista del Santcu. Lino Zago, tirador ja experimentat que s’ha afegit recentment al club, va obtenir una meritòria segona posició en la competició d’espasa per a majors de 60 anys, només superat en la final per Carlos Toledo, de Toledo.

Diumenge 22 s’ha disputat la primera lliga catalana de veterans, sense distinció de categories d’edat, en la que Lázaro Enríquez i Miquel Ojeda, s’han emportat les dues primeres posicions per aquest ordre.