Per un 2024 ple de…

Abans de començar un nou any, molts desitjos ens venen al cap. Al club n’hem escollit alguns, no per comuns menys importants. Ens agrada pensar que, de manera modesta, hi podem contribuir, i per això els hem inclòs en la felicitació nadalenca dibuixada per la Marina.

PAU: llunyana i inabastable, amb els nostres combats amistosos i inofensius voldríem mostrar l’exemple dels únics que creiem que són útils.

SALUT: preparant-nos i lluitant a la pista, segur que cada vegada ens sentim millor, i ens motivem a cuidar el nostre cos i adoptar bons hàbits.

JOIA: entrenant i competint junts, concentrant-nos en el joc, deixem de banda els maldecaps quotidians, gaudim de la companyia dels companys i companyes durant una estona sense pantalles, i gaudim també descobrint cada dia nous secrets del nostre esport.

ALGUNS ÈXITS: aconseguir tot el que hem dit ja és un èxit en si mateix, però segur que cadascú i cadascuna de nosaltres té al cap petits i grans èxits esportius que l’estimulen. Aquests estímuls personals, combinats entre si, en algun moment es tradueixen en èxits esportius del club, visibles públicament, conseqüència i no finalitat de la nostra activitat.