Gran actuació del Santcu al circuit europeu de veterans

El cap de setmana de Reis (6-7 de gener) s’ha celebrat a Guildford (GBR), prop de Londres, una nova prova del Circuit Europeu de Veterans on han participat, representant al Santcu, el Lázaro Enríquez en la categoria de majors de 50 anys, i el Miquel Ojeda en la categoria de majors de 60 anys. Els resultats pràcticament no podien ser millors ja que Lázaro Enríquez ha guanyat la seva competició i Miquel Ojeda ha quedat tercer. Aquestes dues medalles són les primeres que aconsegueix el Santcu en una competició a l’estranger i suposen una gran confirmació del nivell de l’esgrima de veterans del club.

Lázaro Enríquez va derrotar en la final al britànic Nick Payne per 10-6. Prèviament s’havia desfet dels també britànics Matthew Kingston (10-2 en vuitens de final), Mike McKay (10-5 en quarts de final) i Alexander Ellison (10-1 en semifinals).

Miquel Ojeda va perdre la semifinal amb el britànic Marvin Evans per un ajustat 10-9. Prèviament havia superat als també britànics Martin McGeown (10-2 en setzens de final), Michael Medhurst (10-7 en vuitens de final) i Anthony Bartlett (7-5 en quarts de final). Aquesta competició va ser guanyada pel suec Thomas Akerberg.

Aquests resultats també confirmen les opcions de que tant Lázaro com Miquel puguin participar en el Campionat del Món de veterans que es celebrarà a Dubai a l’octubre.