Noves victòries en la tercera Lliga Catalana

Els passats 11 i 12 de març es va celebrar al CEM Reina Elisenda de Barcelona la tercera jornada de la Lliga Catalana de floret. En la competició absoluta es va produir una nova victòria de les esgrimistes del Santcu, i en aquest cas la guanyadora va ser la Marina Ojeda, seguida en segon lloc de la Cristina García. Es dona la circumstància de que en les tres jornades de la Lliga absoluta d’aquesta temporada ha guanyat una tiradora diferent del Santcu (Bàrbara, Cristina i Marina). En la competicó masculina Moisés Ojeda va acabr en 9ena posició. En categoria M15 van participar David Montesi, Guillem Vintró i Arnau Prat, ocupant les posicions 14, 17 i 22 respectivament. Com en les anteriors jornades, alguns dels nostres joves esgrimistes M11 van fer el seu debut en competició, com va ser el cas del Lucas Canut, l’Anna Juncosas i la Laia Recaño, que van tenir un gran comportament tot i la seva poca experiència. Al final, el podi del quadrant principal el van copar quatre esgrimistes del Santcu: Alvaro Molina una vegada més va ocupar el primer lloc, seguit del debutant Lucas Canut, i en tercer lloc exaequo, Pablo Soriano i Vasilisa Efendieva, que repetien podi. Laura González Teijeiro, Anna Juncosas, Alexandra Fernández i Laia Recaño van ocupar els llocs 7, 9, 14 i 17 respectivament. En categoria M13 masculina Carles Romance va acabar en 8è lloc i Alvaro Molina va ser 11è. En M13 femenina les germanes Abril i Nora Reverte van tornar a ser les millors catalanes, només superades per Jeanne Latge i Julia Olive de Perpinyà. I en la categoria M17 Mariana González Teijeiro va ocupar el 6è lloc i Jean-Michel Pin el 17è.