Gran actuació al Campionat de Catalunya M11 i M13

El Santcu va assolir 6 medalles en els Campionats de Catalunya M11 i M13, que es van disputar a Sant Boi el dissabte 13 de maig. D’aquestes 6 medalles, 2 d’elles van ser d’or, 1 de plata i 3 de bronze.

La categoria M11 va ser mixta, i el nostre club va copar els 3 graons del podi, després que Lucas Canut fos or, Vasilisa Efendieva plata i Álvaro Molina bronze. En Lucas va vèncer en la final 10 a 5 a la Vasi, mentre que en les semifinals va guanyar 9 a 8 a l’Alvaro. Anna Juncosas va ocupar la cinquena posició.

D’altra banda, en la competició M13 femenina, les bessones Reverte van ser or i bronze, després que Abril Reverte guanyés la final a Emma Uria, del club de Sabadell, botxí de Nora Reverte en les semifinals. En la competició masculina Carles Romance va acabar en sisena posició. Finalment, l’equip de M13 mixt va ser bronze en perdre les semifinals contra el Club d’Esgrima Sabadell B per 45 a 40.

En definitiva una gran actuació en la que tiradors i tiradores de Sant Cugat formats en poc més d’un any ja han aconseguit destacar en les categories d’iniciació.