Els resultats del Santcu segueixen millorant en la segona Lliga Catalana

Dissabte 21 i diumenge 22 de gener s’ha celebrat al CEM Reina Elisenda de Barcelona la segona jornada de la Lliga Catalana de floret de la temporada 2022-2023. La participació del “Santcu” ha seguit creixent i també els resultats. Nous tiradors i tiradores del club s’han estrenat en competició, amb uns resultats més que bons. En categoria absoluta femenina ha continuat el domini del “Santcu” amb victòria de la Cristina García Mendicino sobre Marina Ojeda i tercer lloc per a la Bàrbara Ojeda. En categoria masculina absoluta primera medalla de la temporada, aconseguida per Albert Llenas. En categoria M15 masculina els resultats van ser:

– Guillem Vintró 8è
– David Montesi 11è

En categoria M15 femenina Mariana González Teijeiro va aconseguir la medalla de bronze.

En categoria M11, tot i que no s’atorguen oficialment les places, cal destacar que els nostres esportistes masculins, Alvaro Molina i Pablo Soriano van ocupar els dos primers llocs al llistat final masculí.

I en l’apartat femení Vasilisa Efendieva va tenir una gran actuació guanyant tots els seus assalts, per la qual cosa va encapçalar la classificació general mixta i la femenina. Laura González Teijeiro i la debutant Alexandra Fernández Huerga van ocupar el tercer lloc femení.

En categoria M13 femenina, Abril Reverte va obtenir una nova victòria, que la consolida al capdavant del ranking, i va estar acompanyada en el podi per la seva germana Nora Reverte en el segón lloc i Vasilisa Efendieva medalla de bronze. En la competició M13 masculina Alvaro Molina va ocupar el 6è lloc i Carles Romance va acabar en 7è lloc.

En categoria M17 masculina Jean-Michel Pin va ocupar el 9è lloc, en una clara milloria, i David Montesi va acabar en el lloc 16è.