Campionat de Catalunya cadet a Manresa

Dissabte 18/5 s’ha celebrat a Manresa el Campionat de Catalunya d’esgrima de categoria cadet (M17). Per primera vegada el Santcu ha presentat un equip, el que ha suposat una bona preparació prèvia i una gran experiència per als seus integrants, que no havien disputat mai una competició per equips: Juan Diego Fernández, David Montesi i Arnau Prat. Es tracta d’un equip jove, doncs el David és cadet de primer any, i tant l’Arnau com el Juan Diego són menors de 15 anys i aquesta és una categoria per sobre de la que els hi correspon per edat. Tot i així l’encontre de quarts de final amb l’equip 2 del Club d’Esgrima Sabadell-Jaume Viladoms va ser molt disputat i va finalitzar amb el marcador de 45-38. En la competició individual cal destacar que Juan Diego, en el seu primer any d’esgrima i només 14 anys, va aconseguir un meritori vuitè lloc. David va acabar en la posició 14 i Arnau va ser 20è.