Nou èxit dels veterans del Santcu

Dissabte 24/2 es va celebrar al CEM Reina Elisenda de Barcelona la segona jornada de la Lliga Catalana de veterans. En la competició de floret els veterans del Santcu van continuar amb el seu domini, aconseguint la majoria de posicions del podi. Miquel Ojeda va ocupar el primer lloc després de guanyar en la final al tirador del Club d’Esgrima Sabadell, Joan Ferreres, per 10-9. Prèviament havia guanyat en semifinals al seu company del Santcu, Lázaro Enríquez, per 10-4, i en quarts de final al també company Albert Llenas, per 10-7. La competició es va celebrar en format mixt, i Alicia Roig va fer una gran competició, ocupant el tercer lloc del podi, essent també la guanyadora femenina. Altres participants del Santcu van ser Oriol Prat (8è) i Rafa Mayolas (9è).