Múltiples victòries del Santcu en la segona LLiga Catalana

Dissabte 20 i diumenge 21 de gener s’ha celebrat al CEM Reina Elisenda de Barcelona la segona jornada de la Lliga Catalana de floret. El Santcu ha continuat amb la seva progressió, dominant vàries de les categories disputades i augmentant el nombre de participants.

Dissabte 20, en categoria absoluta (senior) femenina nova victòria del Santcu, aquesta vegada de la mà de Cristina Garcia, que va derrotar en la final a la francesa de Perpinyà Anthea Pascal-Ducrocq per un marcador de 15-3. La seva companya Bàrbara Ojeda va ocupar el tercer lloc. La resta de participants del Sant Cugat, amb rècord de participació, van ocupar les següents posicions: Marina Ojeda (5), Alicia Roig (6), Diana Victoria (8), Ohima Ramos (9), Sofia Hulme (11) i Verónica Romero (12). En la competició masculina absoluta, Albert Llenas va aconseguir la medalla de bronze. La resta de participants del club van ser Moisés Ojeda (6), Xavier Vea (9), i Eric Milesi (11). El mateix dissabte es va disputar la categoria de menors de 15 anys. En la competició masculina Juan Diego Fernández, debutant, va ocupar el 6è lloc, i Alvaro Molina el 13è. En la competició femenina Abril Reverte va obtenir el segon lloc, la seva germana Nora el tercer i Alex Roselló el 6è.

Diumenge 21 es van disputar les competicions dels més petits (M11 i M13) on el Santcu continua tenint una clara progressió. En la categoria M11 la victòria va ser per a Lucas Canut en derrotar en la final a la tiradora del SAM de Barcelona Zoia Mazurova per 10-3. Vasilisa Efendieva va ocupar el tercer lloc de la competició i el segon entre les participants femenines. Josefina Hulme, debutant en la competició, va guanyar el segon quadrant mixt. Alex Yang va ocupar el tercer lloc en el tercer quadrant. En la categoria M13 Alvaro Molina va acabar la competició invicte, guanyant en la final a la tiradora del Sabadell Emma Uria per 10-4. Lucas Canut va ocupar el tercer lloc masculí, igual que les seves companyes Vasilisa Efendieva i Alex Roselló, terceres en la competició M13 femenina, en la que Anna Juncosas va ocupar el 9è lloc. En la competició M17 (cadet) masculina David Montesi va ocupar el lloc 13.