Bons resultats en la primera Lliga Catalana de la temporada

Dissabte 12 i diumenge 13 de novembre s’ha celebrat al CEM Reina Elisenda de Barcelona la primera Lliga Catalana de floret de la temporada 2022-2023. La participació del “Santcu” ha estat molt alta tot i algunes baixes de darrera hora. La implicació de les famílies també ha estat molt alta i s’ha pogut compartir en grup un bon cap de setmana de competició. Per a molts del joves tiradors i tiradores principiants del club ha estat la seva primera competició, i el comportament de tots ha estat excel·lent. En categoria absoluta femenina ha continuat el domini del “Santcu” amb victòria de la Bàrbara Ojeda i tercers llocs per a la Marina Ojeda i la Cristina García. En categoria masculina absoluta Moisés Ojeda va obtenir el 5è lloc i Lázaro Enríquez el 10è. En categoria M15 masculina els resultats van ser:

– David Montesi 7è
– Guillem Vintró 12è
– Alessandro Bosco 15è
– Arnau Prat 23è

En categoria M15 femenina Mariana González Teijeiro va acabar en 5è lloc.

En categoria M11 (mixta), tot i que no s’atorguen oficialment les places, cal destacar que els nostres esportistes van ocupar els següents llocs al llistat final:

– Alvaro Molina 1er
– Pablo Soriano 4rt
– Matteo Bosco 5è
– Vasilisa Efendieva 6ena

En categoria M13 femenina, Abril Reverte va obtenir una meritòria victòria. En la competició M13 masculina Carles Romance va acabar en 5è lloc.

En categoria M17 masculina Jean-Michel Pin va ocupar el lloc 23.

I a Madrid, a la segona prova nacional de veterans de la temporada, Albert LLenas va obtenir el segón lloc, que s’afegeix a la victòria aconseguida a Amposta fa poques setmanes, i el consolida en el lideratge de la seva categoria (floret de +50 anys).

Bàrbara Ojeda, guanyadora, i Marina Ojeda i Cristina García medalles de bronze.
El grup del Santcu a la competició de dissabte 12.

Abril Reverte, guanyadora de la categoria M13.
El grup del Santcu a la competició de diumenge 13
Albert Llenas al podi de Madrid