Gran actuació del Santcu al Mundial de Dubai

Tres esportistes i una entrenadora del Santcu han format part de la delegació espanyola que ha participat al Campionat del Món de veterans celebrat a Dubai els dies 11-17 d’octubre. Tots ells han participat en la modalitat de floret masculí. Miquel Ojeda ha obtingut el resultat més destacat al finalitzar en novena posició en la categoria de majors de 60 anys. Aquest resultat ha estat també el millor de la delegació espanyola en totes les armes. Miquel va finaltzar la fase de grups sense coneixer la derrota, el que li va permetre accedir al quadre principal en la segona posició. Ja en aquest quadre de 64 va estar exempt de la primera eliminatòria, accedint directament al quadre de 32, on va derrotar al croata Pavlovic per 10-9. A continuació es va enfrontar al que finalment seria el guanyador de la competició, el suís Dousse, caient per 10-4. En la categoria de més de 50 anys, Lázaro Enríquez va guanyar tres dels seus cinc combats a la fase de grups i va accedir al quadre principal de 64 en la posició 27. Allà es va enfrontar al rus Chikin, que competia com atleta indepedent, al que va gunyar per 10-5. En e quadre de 32 es va enfrontar al xinès Lu, caient derrotat per 10-6. Finalment Albert Llenas, en la mateixa categoria, va superar la fase d grups amb una victòria, i al quadre de 64 es va enfrontar al suec Sipos, que va gunyar l’assalt per 10-4.

En definitiva, el debut del Santcu en un Campionat del Món ha estat molt positiu i ha suposat una gran experiència per al club, que segur que seguirà destacant i millorant en aquesta categoria.

Grup de Sant Cugat a Dubai: Miquel Ojeda, Montse Esquerdo (entrenadora), Lázaro Enríquez, i Albert Llenas