Èxit del Campionat de Catalunya celebrat a Sant Cugat

Per tercer any consecutiu, sempre formant part dels actes de la Festa Major, s’ha celebrat al poliesportiu de La Guinardera el Campionat de Catalunya d’esgrima en categories absoluta i de veterans. La competició absoluta celebrada dissabte 29/6 ha reunit als millors i les millors esgrimistes de Catalunya, tant en modalitat individual com per equips. El Santcu va tornar a destacar en floret, tant en categoria absoluta com de veterans, tot i que en floret femení absolut la guanyadora de les darreres edicions, Bàrbara Ojeda, no va poder defensar el títol al estar convalescent d’una recent operació. Les tiradores absolutes del Santcu van aconseguir dues medalles individuals (Cristina García plata i Marina Ojeda bronze) i la medalla de plata per equips (Cristina García, Marina Ojeda i Violeta Pérez). Sofia Hulme, jove debutant, va acabar en sisena posició. En la competició absoluta masculina el veterà Albert Llenas va ocupar una meritòria sisena aposició. Eric Milesi va acabar 11è, Xavier Vea 12è, Oriol Sors 17è, i David Montesi 21è. Per equips, el primer equip del Santcu (Albert Llenas, Lázaro Enríquez, Xavier Vea, Eric Milesi) va aconseguir la medalla de bronze, mentre que el segon equip (Oriol Sors, David Montesi, Arnau Prat, Juan Diego Fernández) va acabar en 7ena posició.
En la competició de veterans, celebrada diumenge 30/6, el Santcu va seguir mostrant el seu domini en floret al guanyar la categoria de majors de 50 anys (Lázaro Enríquez) i la de majors de 60 anys (Miquel Ojeda), tots dos recents guanyadors dels seus Campionats d’Espanya. En majors de 50, Albert Llenas va guanyar la medalla de bronze, mentre que en categoria de majors de 60 Rafa Mayolas va ser sisè i en majors de 40 Oriol Prat va ser bronze.
Novament gràcies a la Susana del Castillo per les magnífiques fotos.