Concentració a Pisa per començar la temporada

La nova temporada ha tingut un gran inici amb la primera concentració entre el Santcu i el “Club Scherma Pisa Antonio Di Ciolo”, un dels millors clubs italians, agermanat amb el nostre club. El club de Pisa té un currículum excepcional de campions mundials i olímpics, i entrenar allà suposa una gran oportunitat de millora per als nostres joves esportistes. La concentració s’ha celebrat a les instal·lacions del club de Pisa, i fins allà s’han desplaçat 8 esgrimistes del Santcu (quatre nois i quatre noies) d’edats compreses entre els 10 i els 16 anys. La concentració ha constat de 3 jornades d’entrenament intens, dividides en dues sessions diàries. La sessió del matí era fonamentalment de preparació física, i la de la tarda es basava sobretot en combats amb esgrimistes del club italià, de totes les edats. Tant la sessió del matí com la de la tarda incloïen treball tècnic individual a càrrec dels diferents entrenadors de Pisa i Sant Cugat. En les estones de descans l’equip ha pogut fer una mica de turisme per Pisa i Lucca. A la darrera jornada s’han afegit un gran nombre de familiars i amics vinguts des de Sant Cugat per celebrar un multitudinari sopar de cloenda, amb més de 20 persones vingudes des de Sant Cugat. Durant el sopar, els presidents i els responsables tècnics dels dos clubs han intercanviat obsequis i han recalcat la gran relació entre els dos clubs que ha de permetre repetir sovint aquestes estades conjuntes.

Esportistes i entrenadors del Santcu i el CS Pisa Antonio Di Ciolo participants a la concentració
Vista de la sala d’entrenament de Pisa durant els exercicis tècnics del matí
Alex, Lucas, Vasi, Alvaro, David, Pablo i Abril (i Miquel) després dels combats de la tarda
Part del grup del Santcu visitant la Piazza dei Miracoli amb la famosa torre de Pisa
El grup del Santcu davant de la catedral de San Martino de Lucca
Equip dels responsables dels dos clubs: Miquel Ojeda, Simone Piccini, Enrico Di Ciolo, Massimo Chicca i Montse Esquerdo
Els 27 assistents al sopar de comiat, en la pizzeria d’una familia d’esgrimistes de Pisa