Dos ors, una plata i un bronze en el Campionat de Catalunya absolut

El Santcu ha confirmat el seu lideratge en el floret femení català aconseguint els títols individual i per equips en el Campionat de Catalunya absolut disputat al poliesportiu de La Guinardera de Sant Cugat el dissabte 1 de juliol. Bàrbara Ojeda va revalidar el títol individual guanyant en la semifinal a la seva companya del Santcu, Cristina García, per 15 a 13 i en la final a la tiradora del Club d’Esgrima Granollers, Sofía Téllez, per 15 a 11. Marina Ojeda va ocupar la cinquena plaça, Ohima Ramos la sisena i Oksana Cuerpo la setena.

En la competició masculina individual Moisés Ojeda va acabar en cinquè lloc.

Per equips, l’equip femení del Santcu-1 (Bàrbara Ojeda, Marina Ojeda, Cristina García) va acabar en primera posició en vèncer en la final al Santcu-2 (Oksana Cuerpo, Diana Victoria, Ohima Ramos) per 45 a 30. En la competició masculina l’equip del Santcu (Moisés Ojeda, Lázaro Enríquez, Albert Llenas) va acabar en tercera posició després d’una disputada semifinal amb l’equip campió (SAM) que va acabar 45-42.